PSV kent tegenstander play-offs: Rangers voltooit bizarre comeback op Ibrox

09-08-2022 23:30 Laatste update: 23:33

PSV plaatste zich na verlenging voor de laatste voorronde van de Champions League. Daarin is Rangers FC de tegenstander. De mannen van Giovanni van Bronckhorst voltooiden in eigen huis een knappe comeback tegen Union Sint-Gillis.

In België verloor Van Bronckhorst zijn ploeg met 2-0, waardoor Rangers aan de bak moest. Vlak voor rust kwamen de Schotten op voorsprong door een rake penalty van James Tavernier na een handsbal van Siebe Van der Heyden.

Na rust ging de Schotse topploeg op dezelfde tour door en ze brachten de Belgische stuntploeg, met oud-Feyenoorder Bart Nieuwskoop in de basis, aan het wankelen. Na ongeveer een uur maakten de mannen van Van Bronckhorst ook de 2-0, waardoor de achterstand volledig weggewerkt was. Antonio Colak scoorde na een assist van Tavernier.

In de 78ste minuut viel de beslissende 3-0. Huurling Malik Tillman kopte zijn eerste doelpunt voor Rangers binnen. In de slotfase kreeg Union nog een rode kaart.