Breaking news

De Telegraaf: Ajax op hoofdlijnen akkoord met Kaplan, verhoogd bod op Schuurs

De Telegraaf: Ajax op hoofdlijnen akkoord met Kaplan, verhoogd bod op Schuurs

09-08-2022 16:28 Laatste update: 16:34
1

Ajax wil zich gaan versterken met Ahmetcan Kaplan, meldt De Telegraaf. De 19-jarige Turkse verdediger speelt in het hart van de defensie van Trabzonspor en moet Perr Schuurs op termijn opvolgen. De Nederlander zou op het punt staan om naar de Serie A te vertrekken.

Kaplan zou al op hoofdlijnen akkoord zijn met de Amsterdammers, die een vijfjarig contract voor hem klaar hebben liggen. Naar verluidt zou de landskampioen een bedrag van om en nabij de tien miljoen euro moeten overmaken naar Trabzonspor.

Of Ajax de verdediger daadwerkelijk binnen gaat halen, hangt af van een vertrek van Schuurs. De 22-jarige Limburger heeft al aangegeven dat hij graag een stap wil maken, tot goedkeuring van de landskampioen. Toch moet er wel het juiste bedrag worden afgetikt voor de verdediger.

Torino wordt genoemd als de nieuwe club van Schuurs. De club uit Turijn zou negen miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen hebben geboden. Ook Bologna en een derde club uit Italië zouden de situatie rondom de verdediger nauwlettend in de gaten houden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!