Nieuws

'Ten Hag komt opnieuw uit in de Eredivisie: Gakpo moet United komen versterken'

'Ten Hag komt opnieuw uit in de Eredivisie: Gakpo moet United komen versterken'

09-08-2022 14:42
7

Erik ten Hag blijft zijn scoutingslijst maar op de Eredivisie afstellen. De Nederlandse manager heeft Cody Gakpo in het vizier gekregen, meldt ESPN. Manchester United heeft nog geen concreet bod neergelegd bij PSV.

Deze transferzomer werden er met Lisandro Martínez, Tyrell Malacia en Christian Eriksen al drie spelers vastgelegd met een Eredvisie verleden. Daar zou met Gakpo wel eens een vierde speler aan kunnen worden toegevoegd. Volgens het Eindhovens Dagblad zouden de grote Premier League-clubs zich al snel kunnen gaan melden bij PSV. Eén van die clubs lijkt dus United te worden.

Zeker met het oog op de Champions League lijkt PSV nog niet bereid om Gakpo te laten gaan. De aanvoerder is zeer belangrijk voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij en moet het transferrecord gaan verbreken. Naar verluidt willen de Eindhovenaren minimaal veertig miljoen euro zien voor de ‘Eintovenaar’. Naast United zou ook Nottingham Forest wel oren hebben naar de diensten van Gakpo.

Gakpo is de zoveelste aanvaller die in verband wordt gebracht met een overgang naar Manchester. Eerder werden Antony, Benjamin Sesko en Marko Arnautovic al aan de ploeg van Ten Hag gelinkt, maar die opties lijkt de manager te kunnen schrappen. Ten Hag stak afgelopen weekend niet onder stoelen of banken dat hij nog aanvallers zoekt. "Als ik een spits had, zou ik hem wel opstellen", zei de manager na de verloren openingswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion, nadat hij met Eriksen in de punt moest beginnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!