Nieuws

Flinke tegenvaller voor FC Utrecht: Van der Hoorn meerdere weken uitgeschakeld

Flinke tegenvaller voor FC Utrecht: Van der Hoorn meerdere weken uitgeschakeld

09-08-2022 13:16

Mike van der Hoorn is voor meerdere weken uitgeschakeld, meldt FC Utrecht. De centrale verdediger liep afgelopen zaterdag een knieblessure op tijdens de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-2).

Van der Hoorn is maandag onderzocht in het UMC. Uit het onderzoek is gebleken dat de 29-jarige centrumverdediger uit Almere meerdere weken niet inzetbaar zal zijn voor trainer Henk Fraser. 

"In het duel met RKC Waalwijk had ik, zoals ze dat zeggen, een momentje; een situatie waarin ik een pijn voelde in mijn knie", zegt Van der Hoorn op de clubsite van Utrecht. "Daarop ben ik direct gewisseld, ik voelde namelijk dat het niet helemaal in de haak was. Ik baal er stevig van dat ik de komende weken niet kan spelen en stel vanaf nu alles in het werk om zo snel mogelijk weer wedstrijdfit te geraken."

Utrecht speelt komende zaterdag zonder Van der Hoorn in de gelederen een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. De aftrap van het duel met de ploeg uit Leeuwarden is om 20.00 uur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!