Nieuws

Opstelling Jong Oranje gewijzigd op zes plekken tegen Jong Gibraltar

Opstelling Jong Oranje gewijzigd op zes plekken tegen Jong Gibraltar

15-11-2021 14:04

De opstelling van Jong Oranje voor het EK-kwalificatieduel met Jong Gibraltar is bekend. Bondscoach Erwin van de Looi wijzigt zijn ploeg op maar liefst zes plekken.

Lutsharel Geertruida en Ian Maatsen behouden hun plaats in de viermansdefensie. Sepp van den Berg en Jeremie Frimpong worden vervangen door Ki-Jana Hoever en Melayro Bogarde. Op het middenveld staan Kenneth Taylor en Jurgen Ekkelenkamp, in de plaats van Ludovit Reis en Daniël van Kaam. De aanval wordt op twee plekken gewijzigd: Brian Brobbey neemt de plek in van Daishawn Redan. Hij wordt geflankeerd door aanvoerder Joshua Zirkzee en Crysencio Summerville.

Na de 3-1 overwinning van Jong Oranje op de leeftijdgenoten van Bulgarije, wacht vanmiddag om 14.00 uur een uitduel met Gibraltar. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden. De spelers van het dwergstaatje verzamelden tot nu toe nog geen enkel punt in vijf wedstrijden. De jongelingen van bondscoach David Ochello wisten ook niet te scoren. De verdediging incasseerde tot op heden liefst 21 treffers. Met tien punten uit vier wedstrijden is de start voor Jong Oranje in deze kwalificatiecyclus voor het EK 2023 hoopgevend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!