Nieuws

'Door Feyenoord afgekeurde Sandler vindt alsnog een nieuwe club in de Eredivisie'

'Door Feyenoord afgekeurde Sandler vindt alsnog een nieuwe club in de Eredivisie'

09-08-2022 11:20
10

NEC heeft de pijlen gericht op Philippe Sandler. De verdediger werd afgelopen half seizoen nog verhuurd aan Feyenoord, maar wist daar geen contract af te dwingen waardoor hij nu transfervrij is.

Dat meldt VoetbalPimeur. In de transferwindow van afgelopen winter maakt Sandler tijdelijk de overstap naar Feyenoord. Daar revalideerde hij voornamelijk nog door een blessure. Aan het eind van het seizoen begon de verdediger langzaam fit te raken en maakte zelfs minuten in de hoofdmacht van de Rotterdammers, maar dat was niet genoeg om een contract af te dwingen.

De 25-jarige Sandler staat nu op de radar van NEC. De club en de speler zijn momenteel in gesprek over een contract. Die gesprekken bevinden zich volgens VP in de eindfase. Het enige dat nog roet in het eten zou kunnen gooien, is de medische keuring.

Na een veelbelovende start stagneert de carrière van de verdediger. In 2018 maakte hij de overstap van PEC Zwolle naar het Manchester City van Pep Guardiola, maar daar kwam het niet tot een doorbraak. Dat zorgde ervoor dat hij werd uitgeleend aan Anderlecht, waar hij tot slechts negen wedstrijden kwam. Tijdens nieuwe uitleenbeurten aan Troyes en Feyenoord kwam hij tot twee duels, door het nodige blessureleed.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!