Nieuws

'Feyenoord troeft meerdere Europese topclubs af in de strijd om Zweeds toptalent'

'Feyenoord troeft meerdere Europese topclubs af in de strijd om Zweeds toptalent'

09-08-2022 10:50
1

Feyenoord is druk bezig met het afronden van de komst van Lucas Bergvall. Het zestienjarige Zweedse talent wordt begeerd door meerdere Europese topclubs, maar lijkt zo goed als zeker te kiezen voor een vervolg van zijn carrière in Rotterdam.

Dat meldt journalist Rasmus Hjortling van FotbollDirekt. Naast Feyenoord zou ook Manchester United hengelen naar Bergvall, die te boek staat als één van de grootste talenten van Zweden. Eerder liep hij al stage bij Bayern München en Juventus.

Op vijftienjarige leeftijd maakte Bergvall zijn debuut voor IF Brommapjkarna, een team dat uitkomt op het tweede niveau van Zweden. De aanvallende middenvelder zal het nodige moeten kosten voor de Rotterdammers. Naar verluidt moet er 750.000 euro worden overgemaakt aan de club waar hij nu onder contract staat.

Mocht de transfer van Bergvall worden afgerond, dan is het niet de eerste keer dat Feyenoord een speler met dit profiel binnenhaalt. Eerder werd Jayson Ezeb al aan de jeugdopleiding toegevoegd. De zestienjarige spits speelt samen met Bergvall in de jeugdteams van Zweden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!