Transfernieuws

'Niet zo'n gekke gedachte voor United, die gaat wellicht niet zo veel spelen'

'Niet zo'n gekke gedachte voor United, die gaat wellicht niet zo veel spelen'

08-08-2022 23:59 Laatste update: 09-08-2022 00:59
1

Manchester United oogde afgelopen zondag armoedig tegen Brighton & Hove Albion (1-2). Manager Erik ten Hag opperde al meerdere keren dat de selectie nog de nodige kwaliteitsimpulsen moet krijgen, maar dat is nu nog enigszins uitgebleven. Vooral voorin moet er nog het nodige gebeuren. Wie moet er nog bij? In de nieuwe #DoneDeal podcast wordt de naam van Leroy Sané genoemd.

“Ik vind Sané geen gekke gedachte”, oppert Lars Teunissen, redacteur van VoetbalPrimeur. “Die is op het tweede plan beland bij Bayern sinds Mané is gekomen, Musiala gaat echt doorbreken dit jaar, dus die gaat wellicht niet zo veel spelen.”

De Duitse aanvaller heeft wel een verleden dat misschien in de weg kan zitten. “Hij heeft natuurlijk wel bij City gespeeld”, merkt Dennie van Laar, hoofdredacteur van VP terecht op. “Daar was hij zo goed, tot zijn blessure”, vervolgt hij.

Het prijskaartje van Sané zal wel erg hoog zijn. “Ja die mag het nodige kosten”, aldus Van Laar, die een hoop budget zou bewaren om een andere positie te versterken. “Ik heb eigenlijk liever dat ze dat geld bewaren om het middenveld te versterken.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!