Transfernieuws

'Niet zo'n gekke gedachte voor United, die gaat wellicht niet zo veel spelen'

'Niet zo'n gekke gedachte voor United, die gaat wellicht niet zo veel spelen'

8 augustus - 23:59 Laatste update: 8 augustus - 23:59
1

Manchester United oogde afgelopen zondag armoedig tegen Brighton & Hove Albion (1-2). Manager Erik ten Hag opperde al meerdere keren dat de selectie nog de nodige kwaliteitsimpulsen moet krijgen, maar dat is nu nog enigszins uitgebleven. Vooral voorin moet er nog het nodige gebeuren. Wie moet er nog bij? In de nieuwe #DoneDeal podcast wordt de naam van Leroy Sané genoemd.

“Ik vind Sané geen gekke gedachte”, oppert Lars Teunissen, redacteur van VoetbalPrimeur. “Die is op het tweede plan beland bij Bayern sinds Mané is gekomen, Musiala gaat echt doorbreken dit jaar, dus die gaat wellicht niet zo veel spelen.”

De Duitse aanvaller heeft wel een verleden dat misschien in de weg kan zitten. “Hij heeft natuurlijk wel bij City gespeeld”, merkt Dennie van Laar, hoofdredacteur van VP terecht op. “Daar was hij zo goed, tot zijn blessure”, vervolgt hij.

Het prijskaartje van Sané zal wel erg hoog zijn. “Ja die mag het nodige kosten”, aldus Van Laar, die een hoop budget zou bewaren om een andere positie te versterken. “Ik heb eigenlijk liever dat ze dat geld bewaren om het middenveld te versterken.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie