Nieuws

'Ineens wil iedereen weer naar Feyenoord, dat is alleen maar leuk'

'Ineens wil iedereen weer naar Feyenoord, dat is alleen maar leuk'

8 augustus - 23:44 Laatste update: 23:44
0

Feyenoord is weer ‘hot’, merkt Jan Boskamp op. De analist ziet de komst van Ramiz Zerrouki van FC Twente naar De Kuip dan ook zitten. De middenvelder ziet het zelf wel zitten, maar sprake van een transfer is er nog niet.

Feyenoord en Twente zijn nog altijd in gesprek over de transfersom. "Ik word er wel blij van. Ik heb ook meegemaakt dat spelers niet meer naar Feyenoord wilden. Ineens wil iedereen weer naar Feyenoord, dat is alleen maar leuk", aldus Boskamp bij VTBL.

De selectie van Feyenoord is door het zeer succesvolle Conference League-seizoen erg veel gestegen. Dat heeft geresulteerd in een aantal grote verkopen, zoals die van Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Marcos Senesi. "Feyenoord haalt ook een hoop geld binnen door het goede jaar in Europa. Waarschijnlijk kunnen ze nu ook betere contracten aanbieden. Feyenoord heeft vorig jaar reclame gemaakt, vooral in het buitenland", concludeert Hedwiges Maduro, collega-analist van Boskamp.

"Het heeft ook te maken met de trainer. Als je kijkt naar de jaren daarvoor was het voetbal veel minder", sluit Theo Janssen af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie