Breaking news

Braziliaanse media: Feyenoord akkoord over Paixão, transferrecord opnieuw aan gort

Braziliaanse media: Feyenoord akkoord over Paixão, transferrecord opnieuw aan gort

08-08-2022 23:14 Laatste update: 23:17
2

Feyenoord heeft een akkoord bereikt over de transfer van Igor Paixão. De Rotterdammers breken na het binnenhalen van Quinten Timber opnieuw het transferrecord voor de Braziliaanse buitenspeler, meldt Globo.com.

Feyenoord betaalt acht miljoen euro voor 80% van de transferrechten, meld het Braziliaanse medium. Het is niet de eerste keer deze zomer dat Feyenoord zo’n soortgelijke deal weet te sluiten. Eerder telde het al vier miljoen euro neer voor Santiago Gimenez waarbij het 50% van de transferrechten in het bezit heeft.

Volgens het betrouwbare 1908.nl is de transfer helemaal in kannen in kruiken en daarmee is de voorhoede van Feyenoord helemaal rond. De vleugelflitser kan woensdag al naar Nederland vliegen om een contract te tekenen dat hem tot 2027 aan de club verbindt.

Met Paixão heeft Arne Slot zijn voorhoede nu compleet. De Braziliaan is de één op één opvolger van de naar Leeds United vertrokken Luis Sinisterra. In totaal hebben de Rotterdammers nu vijf buitenspelers in de gelederen. Daarvan lijkt de toekomst van Alireza Jahanbakhsh het minst zeker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!