Reactie

'Tuurlijk wil ik met het Nederlands elftal naar het WK, wie wil dat nou niet?'

'Tuurlijk wil ik met het Nederlands elftal naar het WK, wie wil dat nou niet?'

08-08-2022 22:46

Kenny Tete zit op zijn plek bij Fulham. De rechtsback promoveerde afgelopen seizoen met de Londenaren naar de Premier League en speelde afgelopen weekend gelijk tegen Liverpool (2-2). Tete droomt stiekem van het WK in Qatar.

Tijdens de uitzending van VTBL op RTL 7 wordt Tete naar zijn Oranje-aspiraties gevraagd. Of de WK-droom in zijn hoofd zit? “Tuurlijk is het iets wat ik wil, tuurlijk. Het zou raar zijn als ik dat niet zou willen, dan kan ik beter meteen stoppen”, zegt de verdediger, die er alleen niet continu mee bezig is.

Het scheelde niet veel of Tete ging er afgelopen weekend zelfs met een overwinning vandoor. De oud speler van onder meer Ajax en Olympique Lyon stond tot aan de slotfase met 2-1 voor tegen Liverpool, maar The Reds kwamen in de laatste minuten via Mohamed Salah langszij. Bij de 1-0 van Aleksandr Mitrovic was Tete de aangever. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!