Nieuws

Daramy heeft de smaak te pakken: 'Dat is een groot doel voor me, lijkt me logisch'

Daramy heeft de smaak te pakken: 'Dat is een groot doel voor me, lijkt me logisch'

08-08-2022 18:38

Mohamed Daramy heeft zich zondag direct laten zien bij FC Kopenhagen. De Deense vleugelspeler is door Ajax verhuurd aan zijn oude club en had met zijn spel direct een belangrijk aandeel in de 4-1 zege op Brøndby. Daramy heeft één duidelijk doel voor ogen.

Daramy speelde de wedstrijd niet helemaal uit, maar dat is niet zo gek. “Ik heb nog geen wedstrijdritme en dat voelde ik wel”, aldus de aanvaller bij Bold. “Maar ik denk dat het wel goed ging tegen Brøndby. Mijn medespelers hebben me goed geholpen en we hebben kunnen laten zien hoe sterk we kunnen zijn.”

Waar Daramy geen potten kon breken bij Ajax, hoopt hij zijn oude vorm bij Kopenhagen weer te kunnen vinden. Mocht dat op een succes uitdraaien, dan zit er misschien nog wel meer in het vat. Een plekje in de WK-selectie van Denemarken bijvoorbeeld. Bondscoach Kasper Hjulmand zat in ieder geval al op de tribune dit weekend.

“Het is leuk dat de bondscoach naar de wedstrijden komt kijken”, zei vervolgt de vleugelspeler. “Maar het is niet iets wat tijdens de wedstrijd in mijn hoofd zat, ik heb er dus ook geen energie aan besteed. Ik moet sowieso presteren. Het WK is een groot doel voor mij, dat lijkt me logisch. Iedere speler wil een WK meemaken. Het is iets heel groots. Voor nu wil ik eerst vooral gewoon weer lekker mijn wedstrijden gaan spelen.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!