Transfernieuws

'PSG akkoord met 'Frenkie-alternatief' Ten Hag, transfer 'kwestie van details''

'PSG akkoord met 'Frenkie-alternatief' Ten Hag, transfer 'kwestie van details''

08-08-2022 13:14

Fabián Ruiz lijkt hard op weg naar Paris Saint-Germain, meldt Fabrizio Romano. De middenvelder van Napoli gold als een alternatief voor Frenkie de Jong bij Manchester United, maar Erik ten Hag en co. grijpen nu hoogstwaarschijnlijk mis.

De doorgaans goed ingevoerde Romano meldt dat PSG en Ruiz een persoonlijk akkoord hebben bereikt. Volgens de transferspecialist moeten alleen de laatste plooien nog worden gladgestreken met Napoli en dan is de deal in kannen en kruiken.

La Gazzetta dello Sport meldt dat de Napolitanen rond de dertig miljoen euro vragen voor de Spanjaard. PSG zet in op twintig miljoen euro en vijf miljoen euro aan bonussen. Volgens Romano werkt PSG-technisch directeur Luis Campos al weken aan de deal, om onder meer Real Madrid te slim af te zijn.

Ten Hag zag in Ruiz, die nog een contract voor één jaar heeft in Italië, een alternatief voor Frenkie de Jong bij Manchester United. Inmiddels lijken The Mancunians ook door te hebben geschakeld. Juventus-middenvelder Adrien Rabiot zou op het verlanglijstje staan van de Nederlandse manager.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!