Nieuws

United-interesse Arnautovic zorgt voor onbegrip: Ga er niet op reageren

United-interesse Arnautovic zorgt voor onbegrip: "Ga er niet op reageren"

8 augustus - 12:01
0

Manchester United aast op de komst van Marko Arnautovic en dat zorgt voor veel verbazing in Engeland. Oud-voetballers Gary Neville en Micah Richards uitten hun onbegrip bij Sky Sports over het transferbeleid van de Engelse grootmacht.

"Ik heb over veel dingen een mening, maar niet over de komst van Marko Arnautovic naar Manchester United", aldus Neville toen hij het nieuws hoorde. "Daar heb ik niets over te zeggen. We hebben Radamel Falcao, Zlatan Ibrahimovic, Edison Cavani en Odion Ighalo al zien voorbijkomen. Wanhopig. Het begint een patroon te worden. Het gebeurt keer op keer. Ik word er niet eens meer boos om. Ik ga er niet op reageren."

Richards vraagt zich hardop af wat er gebeurd is met Manchester United. De oud-voetballer van Manchester City moet zich inhouden. "Even serieus? Ik ga ze niet weer neerhalen. Arnautovic was een goede speler, maar hij is 33 en speelt in Italië." Neville is niet verbaasd dat Bologna het eerste bod van acht miljoen euro op Arnautovic heeft afgewezen. "Het eerste wat je doet als Manchester United opbelt is het bod weigeren, want na de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (1-2 nederlaag, red.) hebben ze een nog slechtere onderhandelingspositie. Ze hebben een nog groter probleem."

Erik ten Hag wilde zondag niet ingaan op de mogelijke komst van Arnautovic. "Er worden wel 250 spelers aan Manchester United gelinkt", aldus de manager. "We hebben op dit moment twee spitsen en met Marcus Rashford misschien wel een derde. We zagen een spits in hem, maar hij deed het in de voorbereiding heel goed vanaf de linkerflank. Vandaag (zondag, red.) had hij goede kansen vanaf links. Ik denk dus dat het een goed besluit was om hem daar op te stellen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie