Nieuws

Broer Arnautovic bevestigt interesse: 'Kijken of er iets te regelen valt'

Broer Arnautovic bevestigt interesse: 'Kijken of er iets te regelen valt'

08-08-2022 10:50 Laatste update: 11:30

Marko Arnautovic kan rekenen op serieuze belangstelling van Manchester United. De Engelse grootmacht heeft een bod uitgebracht, bevestigt de broer - en tevens zaakwaarnemer van de aanvaller - tegenover het Oostenrijkse Kurier.

Eerder meldde The Athletic al dat Manchester United concreet zou zijn voor de Oostenrijkse spits. De Engelse krant sprak over een bedrag van acht miljoen euro exclusief bonussen dietussen de één en twee miljoen euro liggen. Kurier nam contact op met belangenbehartiger van de nummer negen van Bologna. "Het klopt dat er een bod van een belangrijke club is binnengekomen", vertelt Danijel Arnautovic. "Ik ben in contact met Bologna en we kijken of er iets te regelen valt."

Arnautovic speelde al eerder in de Premier League voor West Ham United en Stoke City. De international werkte al eerder samen met Erik ten Hag, toen de huidige Manchester United-manager assistent-trainer was bij FC Twente. Het afgelopen seizoen was Arnautovic in het shirt van Bologna goed voor vijftien goals in 34 officiële wedstrijden. In Italië heeft hij nog een contract voor twee jaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!