Transfernieuws

'United werkt aan Juventus-deal en moet knoop doorhakken over Frenkie de Jong'

'United werkt aan Juventus-deal en moet knoop doorhakken over Frenkie de Jong'

08-08-2022 10:00

Manchester United heeft het oog laten vallen op Adrien Rabiot. De middenvelder heeft nog een éénjarig contract bij Juventus en zou niet de hoofdprijs kosten. Manager Erik ten Hag moet nu bepalen of Frenkie de Jong nog haalbaar is voor The Red Devils en anders doorschakelen naar de Fransman.  

Dat schrijft The Athletic. Rabiot speelde jarenlang voor Paris Saint Germain en vertrok in 2019 transfervrij naar Juventus. Het contract van Rabiot loopt tot 2023 door in Turijn en de Fransman is een serieuze kandidaat om het middenveld van Ten Hag te versterken. De manager van United staat nu voor een lastig besluit en moet bepalen of Frenkie de Jong deze zomer haalbaar is voor de club. 

Ten Hag kende zondag een valse start tegen Brighton & Hove Albion en heeft de versterkingen dan ook hard nodig. United leek deze transferperiode lange tijd dicht bij een deal met FC Barcelona wat betreft De Jong, maar de club wil de middenvelder niet kwijt en de speler zelf ziet een avontuur zonder Champions League ook niet zitten. Inmiddels zit Chelsea FC op het vinkentouw en lijkt de spelverdeler verder weg dan ooit. Als United voor Rabiot gaat, verdwijnt De Jong definitief van de radar, aldus de kwaliteitskrant. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!