Nieuws

Taylor krijgt doelpunt toegekend en reageert verbaasd: 'Dacht dat Davy hem maakte'

Taylor krijgt doelpunt toegekend en reageert verbaasd: 'Dacht dat Davy hem maakte'

8 augustus - 09:27
0

Kenneth Taylor is verbaasd dat de gelijkmaker tegen Fortuna Sittard op zijn naam kwam. De middenvelder van Ajax was er van overtuigd dat niet hij, maar Davy Klaassen de Amsterdammers langszij schoot. 

Dat geeft Taylor toe na afloop van het duel, geciteerd door De Telegraaf. "Davy wilde dat doelpunt heel graag hebben en ik dacht ook echt dat hij de goal maakte. Maar na afloop zag ik dat mijn naam overal stond", verklaart Taylor. Klaassen zelf gaf ook bij ESPN aan dat hij de bal had aangeraakt, maar daar gaan de instanties dus niet in mee. 

Taylor begon aanvallend op het middenveld, maar zakte in de tweede helft in om de positie van Daley Blind over te nemen. Schreuder was niet geheel tevreden over het spel van de ervaren linksback annex middenvelder. "Daley speelde defensief op het middenveld en zakte in balbezit wat uit. Ik wilde hem wat meer op links hebben, maar hij bleef in het midden. Ik vond dat niet goed gaan. Mijn verantwoordelijkheid. De keuze voor Kenneth op die positie pakte voor ons een stuk beter uit", besloot Schreuder na de nipte zege. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie