Transfernieuws

'Feyenoord wil deze week tiende transfer afronden en meldt zich in Brazilië'

'Feyenoord wil deze week tiende transfer afronden en meldt zich in Brazilië'

8 augustus - 09:02
0

Feyenoord wil zich binnenkort versterken met Igor Paixão. De Braziliaan moet de tiende zomeraanwinst worden voor Feyenoord en de club heeft zich gemeld bij Coritiba. 

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Paixão staat al langer op de radar van de Rotterdammers, die na het vastleggen van Danilo, Javairõ Dilrosun, Santiago Gimenez en Oussama Idrissi nog een laatste versterking in de aanval zoeken. Idealiter wordt de Braziliaan, die als linksbuiten uit de voeten kan, deze week nog vastgelegd. 

Paixão komt pas net kijken als basisspeler van Coritiba en zal daarom niet de hoofdprijs kosten. De verwachting is dat de buitenspeler tussen de vier en zes miljoen euro zal kosten. De Braziliaan moet het vertrek van Luis Sinisterra doen vergeten en hanteert eenzelfde speelstijl: vanaf de linkerkant opkomen en vervolgens uithalen met rechts of iemand vrijspelen. 

De speler kan in Rotterdam op een meerjarig contract rekenen en moet de tiende aanwinst worden in De Kuip. Quinten Timber, Dilrosun, Gimenez, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Idrissi en Jacob Rasmussen gingen hem voor. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie