Nieuws

'Nog drie prioriteiten voor PSV ondanks succesvolle transferperiode'

'Nog drie prioriteiten voor PSV ondanks succesvolle transferperiode'

08-08-2022 08:41

PSV won zaterdag met 4-1 van FC Emmen en maakte een goede indruk. De Eindhovenaren zijn echter nog niet klaar op de transfermarkt en hebben nog drie prioriteiten liggen op een nu al tropische transferzomer. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Ten eerste wil de club zich logischerwijs kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. Dinsdag ontvangt PSV het sterke AS Monaco in het Phillips Stadion; vorige week werd het 1-1 in Monaco. Ten tweede willen de Eindhovenaren na de contractverlenging van Ibrahim Sangaré koste wat kost Cody Gakpo behouden. De linksbuiten liet na het duel met Emmen al weten dat dit goed mogelijk is, indien PSV zich kwalificeert voor het miljardenbal. 

Ten slotte wil PSV een laatste aanvaller halen. Dat doet PSV niet alleen om voor te sorteren op een vertrek van Gakpo: de nummer twee van het afgelopen seizoen wil een vervanger voor de uitgevallen Noni Madueke, die wederom geblesseerd is geraakt. PSV wil per se deze transferperiode toeslaan, omdat spelers bij topclubs op de bank raken en op zoek gaan naar speeltijd met het oog op het WK in november. Trainer Ruud van Nistelrooij kon zijn grootste krachten zaterdag sparen en staat dinsdag alweer tegenover Monaco om de eerste prioriteit te realiseren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!