Transfernieuws

'NEC kan opgelucht ademhalen, problemen Valencia en Cillessen zijn opgelost'

'NEC kan opgelucht ademhalen, problemen Valencia en Cillessen zijn opgelost'

7 augustus - 19:59 Laatste update: 7 augustus - 19:59
0

NEC Nijmegen kan Jasper Cillessen binnenkort gaan presenteren. Dat wilde de club al eerder doen, maar er ontstond een kink in de kabel tussen de doelman en zijn huidige club Valencia CF. Inmiddels zijn die problemen opgelost en kan NEC verder. 

Dat schrijft De Gelderlander. Technisch directeur Ted van Leeuwen deed zondag zijn verhaal tegenover de NOS en ESPN over de situatie van Cillessen. "Het draait zoals altijd om geld", wilde Van Leeuwen toen kwijt. Nu hebben de partijen elkaar gevonden. 'Later op zondag vonden Cillessen en Valencia elkaar alsnog. Hij had nog geld te goed van de club en Valencia liet hem op het laatste moment weten dat Cillessen van dat bedrag moest afzien. Inmiddels hebben beide partijen daar een compromis over bereikt', schrijft de krant. 

Cillessen zal daarom binnenkort worden gepresenteerd en maakt na elf jaar weer zijn comeback in Nijmegen. De doelman doorliep er de jeugdopleiding vanaf 2001 en maakte in 2011 de overstap naar Ajax. NEC betaalt ongeveer één miljoen euro en legt de doelman een driejarig contract voor. Cillessen trainde al mee met NEC en keek zondag vanaf de tribune naar NEC - FC Twente, een duel dat de Tukkers in de slotminuut wisten te winnen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie