Nieuws

'Arnesen heeft vijanden gemaakt bij Feyenoord die nu van hem af willen komen'

'Arnesen heeft vijanden gemaakt bij Feyenoord die nu van hem af willen komen'

08-08-2022 07:06

Frank Arnesen heeft Feyenoord internationaal op de kaart gezet en dat is ook te voelen in de portemonnee van de Rotterdammers. De club zal na de verkoop van Marcos Senesi ongeveer zestig miljoen euro hebben verdiend in deze transferperiode, maar dat kan niet iedereen bij de club waarderen. 

Dat stelt Willem van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Feyenoord bereikte de finale van de Conference League en gooide hoge ogen in Europa. De finale werd dan wel nipt van AS Roma verloren, maar veel spelers stonden in de belangstelling van grote clubs. Zo vertrok Tyrell Malacia naar Manchester United, ging Luis Sinisterra naar Leeds United en is Senesi hard onderweg naar AFC Bournemouth. 

'De verwachtingen gaan weer omhoog. Maar dat is geen probleem, er staat een goede selectie', zegt Van Hanegem over de Rotterdammers. 'Ja, ook door het werk van Frank Arnesen, al proef je dat er mensen zijn die alle complimenten voor aan- en verkopen bij een ander neer willen leggen.' Arnesen herstelt van een bacteriële infectie in zijn knie en intern proberen sommige mensen hem weg te werken, meent De Kromme. 'Arnesen heeft in Rotterdam dingen veranderd en dus vijanden gemaakt. Nu hij ziek thuis zit, ruiken zij hun kans om definitief van hem af te komen.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!