Nieuws

Pérez hemelt Ajacied op: 'Ben echt flabbergasted van zijn ontwikkeling'

Pérez hemelt Ajacied op: 'Ben echt flabbergasted van zijn ontwikkeling'

7 augustus - 21:31
0

Kenneth Peréz is onder de indruk van de ontwikkeling van Brian Brobbey. De oud-voetballer en analist vond de sterke spits het afgelopen seizoen nog druistig, maar Brobbey heeft daarin in korte tijd grote stappen gezet volgens de Deen. 

Dat stelt Peréz bij ESPN. "Hij is echt bizar goed geworden. Ik ben flabbergasted van zijn ontwikkeling", erkent de Deen. "Ik vond hem heel druistig toen hij net bij Ajax kwam kijken. Hij had wel zijn momenten natuurlijk, maar ik vind hem nu zó rustig. Het is zo bedacht wat hij wil doen en zijn lichaam is ongeëvenaard. Die verdedigers van Fortuna hadden in de eerste helft niet mega veel problemen, maar toen deze jongen erin kwam werd het anders."

Ajax kan nu voor zowel Dusan Tadic als Brobbey in de spitspositie kiezen. Het zijn twee totaal verschillende spelers die anders moeten worden bediend. "Als je niet om Tadic heen wil dan is de spitspositie de makkelijkste om hem in te passen. Zaterdag was het veel gebaren en weinig goed voetbal bij hem, maar hij heeft daar natuurlijk ook goede wedstrijden gespeeld. Maar als je Brobbey wil inpassen dan zal je er toch iemand uit moeten halen", meent Peréz. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie