Transfernieuws

'Barça werkt aan stunt en wil Messi na uitzitten PSG-contract terughalen'

'Barça werkt aan stunt en wil Messi na uitzitten PSG-contract terughalen'

08-08-2022 06:53

FC Barcelona wil volgend jaar stunten en Lionel Messi terughalen naar de club. De Argentijn zal in 2023 zijn contract hebben uitgediend bij Paris Saint Germain en de Catalanen willen een één- of tweejarig contract voorleggen aan La Pulga

Dat schrijft Catalunya Radio. Clubpreses Joan Laporta is al in gesprek met de vertegenwoordigers van de Argentijn om een eventuele terugkeer te bespreken. Barcelona verkocht onlangs een flink deel van de televisierechten en gebruikte dat geld om grote bedragen te verantwoordigen op de transfermarkt. Onder meer Robert Lewandowski, Raphinha en Jules Koundé werden voor tientallen miljoen euro's aangetrokken. 

Franck Kessié en Andreas Christensen werden transfervrij opgehaald, maar de Blaugranas gaven al ruim 150 miljoen euro uit aan transfers. Tegelijkertijd moeten huidige spelers een flink deel van het salaris inleveren vanwege de financiele malaise bij de club. Zowel Memphis Depay als Frenkie de Jong mogen bij de club vertrekken, al gaat dat niet zonder slag of stoot. Het is de bedoeling dat Messi volgend jaar een nieuw contract tekent bij Barça en zijn carrière afsluit bij de club waar hij tussen 2000 en 2021 speelde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!