Transfernieuws

'Feyenoord ontvangt hoger bedrag voor Senesi en bedingt doorverkooppercentage'

'Feyenoord ontvangt hoger bedrag voor Senesi en bedingt doorverkooppercentage'

8 augustus - 06:41
0

Feyenoord gaat meer dan vijftien miljoen euro verdienen aan Marcos Senesi en heeft ook een doorverkooppercentage bedongen op de Argentijn. De Rotterdamse club zal na de verkoop van de verdediger ruim zestig miljoen euro hebben verdiend in deze transferperiode.

Dat schrijft De Telegraaf op maandagochtend. Het bedrag van vijftien miljoen euro circuleert al enkele dagen, maar Feyenoord ontvangt daar nog aardige bonussen bovenop én ontvangt een deel van het bedrag bij een eventuele doorverkoop van AFC Bournemouth. De Engelse promovendus wil Senesi graag naar de Premier League halen en de Argentijn werd zondag al uit de wedstrijdselectie gehouden tegen Vitesse. 

Trainer Arne Slot stelde toen ook dat Senesi al 'met anderhalf been' is vertrokken naar de Premier League. Door de verkoop van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra staat de teller op ruim zestig miljoen euro en dat bedrag kan nog verder oplopen voor de eventuele overstap van Fredrik Aursnes: de middenvelder staat in de belangstelling van Benfica, maar Slot erkende wel dat die overstap nog niet zeker is. 

Feyenoord haalde vorige week vier nieuwe spelers op, maar het vertrek van enkele belangrijke spelers zorgt wel voor enige onrust binnen de ploeg. "Als ze dan horen of lezen dat er weer twee goede krachten zouden kunnen vertrekken, is dat niet fijn", benadrukt Slot. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie