Transfernieuws

Miljoenenbod Feyenoord van tafel geveegd door Twente: 'Dan wordt er niet verkocht'

Miljoenenbod Feyenoord van tafel geveegd door Twente: 'Dan wordt er niet verkocht'

7 augustus - 18:26
1

De kans is klein dat Ramiz Zerrouki deze zomer de overstap van FC Twente naar Feyenoord maakt, meldt Jan Streuer. De technisch directeur vindt het bod van de Rotterdammers onvoldoende.

"Feyenoord heeft een bod gedaan en dat hebben we afgewezen. Hoe het verder gaat, wachten we maar even af", aldus Streuer tegenover ESPN. "Ik heb geen idee wat Feyenoord precies kan of wil doen, maar voor ons was het niet genoeg in ieder geval."

Streuer verklaart waarom het tot op heden niet tot een transfer is gekomen. "Feyenoord wil de speler en de speler is geïnteresseerd. Dan moet de club met een bod komen. Dat is gebeurd. Voor de rest wachten we het af. Of Zerrouki gaat muiten? Dat kan altijd, maar dan heeft de speler een probleem. Als hij gaat muiten, gaat hij niet spelen. Dat is nooit in het voordeel van de spelers. Maar ik verwacht dat helemaal niet, want die jongen heeft een geweldige instelling."

"In de voetbalwereld gebeuren veel transfers, maar er gaan ook heel veel transfers niet door", benadrukt Streuer. "Dat hoort erbij. Een club moet kunnen zeggen: wij willen niet verkopen. Nou, dan wordt er niet verkocht. heel simpel."

Feyenoord heeft naar verluidt vijf miljoen euro, exclusief bonussen, geboden op Zerrouki. De spelverdeler moet de opvolger worden van de hoogstwaarschijnlijk naar Benfica vertrekkende Fredrik Aursnes worden in De Kuip.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie