Transfernieuws

Fledderus stellig over situatie De Leeuw: Wij gaan Emmen geen cadeautje geven

Fledderus stellig over situatie De Leeuw: "Wij gaan Emmen geen cadeautje geven"

7 augustus - 15:33
0

FC Groningen zal Michael de Leeuw niet gratis de deur uit laten lopen, meldt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. De aanvaller geniet interesse van FC Emmen en Willem II.

De Leeuw sprak tegenover het Dagblad van het Noorden de hoop uit dat Groningen niet al te moeilijk doet over een vertrek, nu hij op het tweede plan terecht is gekomen. "In de voorbereiding hebben wij al wel kunnen zien dat het lastig zou worden voor Michael", aldus Fledderus over De Leeuw. De technisch directeur durft niet te zeggen of de rol van De Leeuw ook daadwerkelijk is uitgespeeld. "Je weet nooit wat er gebeurt. Jörgen (Strand Larsen, red.) kan nog vertrekken en iemand kan geblesseerd raken."

Er zijn twee clubs die De Leeuw graag over zouden willen nemen: FC Emmen en Willem II. "Emmen wil niets betalen voor Michael. Ja, daar sta ik anders in", aldus Fledderus. "Wij gaan Emmen geen cadeautje geven. Wij vragen natuurlijk geen bedragen à la Strand Larsen, maar wij hebben afspraken gemaakt in het contract met Michael." Een overgang naar Willem II zou kamp-De Leeuw zelf niet zien zitten. "Zijn thuisfront wilde niet vertrekken uit Groningen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie