Nieuws

Van Leeuwen legt Cillessen-situatie uit: 'Gaat om geld, hij is woest op Valencia'

Van Leeuwen legt Cillessen-situatie uit: 'Gaat om geld, hij is woest op Valencia'

7 augustus - 15:00
0

Jasper Cillessen traint al mee met NEC in Nijmegen, maar is nog altijd niet officieel gepresenteerd door de club. Technisch directeur Ted van Leeuwen meent dat er een geschil is tussen de zaakwaarnemer van Cillessen en zijn club Valencia. Het zou om een geldkwestie gaan en Cillessen is woedend. 

Dat verklaart Van Leeuwen tegenover de NOS. NEC verstuurde al een uitnodiging naar de pers om de presentatie van Cillessen bij te wonen, maar dat ging niet door. "Er is een geschil tussen zijn zaakwaarnemer en Valencia", zegt de technisch directeur van NEC. "Het contract van Cillessen en klaar en er ligt een getekende transferovereenkomst met Valencia. Om het conflict samen te vatten, al ben ik geen zegsman: Jasper en zijn zaakwaarnemer dachten een akkoord met Valencia te hebben, maar de voorwaarden zijn onderweg een beetje veranderd."

Het blijft een lastige kwestie in de voetbalwereld, waar met miljoenen wordt gesmeten. "Zoals altijd gaat het om geld. Het moet eerst uitgepraat worden, maar dat valt nog niet mee. Het lijkt nu even bekoeld, maar gisteren (zaterdag, red.) was Jasper zo kwaad dat hij dacht: dan ga ik terug en ga ik mijn tijd uitzitten. Wij proberen dat natuurlijk te voorkomen. Het is geen ideale situatie", geeft Van Leeuwen toe. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie