Transfernieuws

Senesi niet bij selectie Feyenoord, Argentijn lijkt onderweg naar Engeland

Senesi niet bij selectie Feyenoord, Argentijn lijkt onderweg naar Engeland

07-08-2022 13:29 Laatste update: 13:31

Marcos Senesi is hard onderweg naar AFC Bournemouth en is niet in de selectie van Feyenoord te vinden. De Rotterdammers spelen zondag tegen Vitesse en doen dat zonder de Argentijnse verdediger, die volgens bronnen al op het vliegtuig naar Engeland is gestapt. 

Transferexpert Fabrizio Romano meldde eerder op de zondag al dat Senesi op het vliegtuig is gestapt en onderweg is naar Bournemouth. Feyenoord gaat naar verluidt een bedrag van vijftien miljoen euro ontvangen van de Premier League-promovendus. Senesi kende een goede periode van drie jaar bij de Rotterdammers en maakte het vorige seizoen veel indruk. Naast Senesi vertrokken Tyrell Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) ook al bij Feyenoord. Bovendien staat Fredrik Aursnes in de belangstelling van Benfica. 

Aursnes staat ondanks de interesse van de Portugezen wel gewoon in de basiself tegen Vitesse. Quinten Timber beleeft zijn officiële debuut bij Feyenoord en start eveneens in de basis. Aanwinsten Javairô Dilrosun en Danilo zijn eveneens bij de eerste elf te vinden. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Trauner, Rasmussen; Aursnes, Timber, Szymanski; Dilrosun, Danilo, Walemark

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!