Transfernieuws

'United meldt zich voor oude eredivisiebekende van Ten Hag, Bologna wijst bod af'

'United meldt zich voor oude eredivisiebekende van Ten Hag, Bologna wijst bod af'

07-08-2022 13:00

Manchester United heeft zich bij Bologna FC gemeld voor Marko Arnautovic. Manager Erik ten Hag kent de Oostenrijker van zijn tijd bij FC Twente en The Red Devils hebben een bod van negen miljoen neergelegd voor de aanvaller.

Dat meldt transferexpert Gianluca Di Marzio. Tussen 2006 en 2009 was Ten Hag assistent-trainer bij de Tukkers en begon Arnautovic aan zijn carrière bij de club. Bologna heeft het eerste bod van United afgewezen en ziet de speler liever niet vertrekken. 

United haalde tot dusver onder meer Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez binnen, maar mist nog de nodige versterkingen. De onderhandelingen met Frenkie de Jong zijn spaak gelopen en Ten Hag ziet ook nog het liefst een aanvaller arriveren op Old Trafford. Arnautovic is sinds 2007 actief in het professionele voetbal en speelde onder meer bij FC Twente, Werder Bremen, Stoke City en West Ham United. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!