Transfernieuws

Sevilla bereikt principeakkoord met gevallen topspeler van Real Madrid

Sevilla bereikt principeakkoord met gevallen topspeler van Real Madrid

07-08-2022 12:22 Laatste update: 13:07

Sevilla FC heeft een principeakkoord bereikt met Francisco Alarcon, ook wel bekend als Isco. De aanvallende middenvelder verlaat na negen jaar Real Madrid en gaat aan de slag in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. 

Dat laat Sevilla via de clubkanalen weten. Het contract van Isco liep het vorige seizoen af en de Spanjaard liet eind mei al weten te vertrekken bij De Koninklijke. De middenvelder maakte meer dan eens indruk in het witte shirt van de Madrilenen, maar wist nooit langere periodes te overtuigen in de basis. Isco arriveerde in 2013 bij Madrid en werd destijds ovegenomen van Málaga. Isco tekent naar verluidt een tweejarig contract bij Sevilla. 

Sevilla versterkte zich deze transferperiode onder meer al met Alex Telles. Sevilla beleefde een sterk seizoen in de Primera División en eindigde op de vierde plaats, op één punt achterstand van Atlético Madrid en drie punten op FC Barcelona. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!