Nieuws

LIVE: United onderuit bij Premier League-debuut Erik ten Hag (gesloten)

LIVE: United onderuit bij Premier League-debuut Erik ten Hag (gesloten)

7 augustus - 16:28 Laatste update: 16:57
0

Erik ten Hag staat zondagmiddag voor zijn debuut in de Premier League als manager van Manchester UnitedThe Red Devils ontvangen Brighton & Hove Albion, die aan het einde van het vorige seizoen nog een 4-0 overwinning boekten op United. Weet Ten Hag zijn eerste driepunter meteen in het eerste duel te bemachtigen? VoetbalNieuws houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit spannende duel.

United beleefde een prima voorbereiding op het nieuwe seizoen: er werd alleen van Atlético Madrid verloren en dat was tegen de verhoudingen in. Ten Hag sprak al van een goede voorbereiding en lijkt zijn voetbalmachine met de dag meer te smeden. Cristiano Ronaldo was lange tijd afwezig wegens privé-redenen, maar de Portugese vedette sloot op tijd aan en kan tegen Brighton zijn eerste minuten van het seizoen maken. 

Brighton nam onlangs afscheid van Marc Cucurella en mist daardoor een grote pion op de linkerflank. Cucurella speelde in het thuisduel met United de sterren van de hemel in mei en verdiende na een sterk seizoen een transfer naar Chelsea FC. Cucurella werd met een transfersom van ruim tachtig miljoen euro de duurste vleugelverdediger in de geschiedenis. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie