Breaking news

PSV bevestigt: club slaat belangrijke slag en breekt contract Sangaré open

PSV bevestigt: club slaat belangrijke slag en breekt contract Sangaré open

07-08-2022 09:06 Laatste update: 10:41

PSV slaat een grote slag en breekt het contract van Ibrahim Sangaré open. Ondanks de interesse van meerdere clubs, verlengt de middenvelder zijn contract tot de zomer van 2027.

De smaakmaker van de Eindhovenaren leek lang onhoudbaar. Door interesse uit de Premier League leek een transfer in de maak, maar PSV weet de Ivoriaan binnenboord te houden. Onder meer Chelsea, Liverpool en Manchester United zagen in de middenvelder een versterking. Naar verluidt stond in het contract van Sangaré een afkoopclausule van 37,5 miljoen euro.

De middenvelder zelf is erg tevreden met zijn contractverlenging. "Sinds de eerste dag voel ik me thuis, de manier waarop ik word ontvangen en hoe de mensen met me omgaan, maakt me heel blij", vertelt hij op de website. "Ik wil met PSV kampioen worden en de UEFA Champions League halen."

Met de verlenging maken zowel Sangaré als PSV duidelijk wat de doelen zijn. De club uit Eindhoven hoopt de selectie bij elkaar te houden en zo een gooi te doen naar de landstitel. Met het behouden van de sterkhouder geeft de club een krachtig signaal af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!