Nieuws

'Getouwtrek rondom Frenkie de Jong duurt voort, Boehly meldt zich opnieuw'

'Getouwtrek rondom Frenkie de Jong duurt voort, Boehly meldt zich opnieuw'

07-08-2022 08:20 Laatste update: 10:07

Chelsea maakt werk van komst van Frenkie de Jong, zo meldt Mundo Deportivo. De Londenaren zouden zich willen versterken met de Nederlander. Echter brengen ze nog geen bod uit totdat Frenkie duidelijkheid schept.

De transfersoap rondom De Jong duurt maar voort deze transferperiode. The Blues hebben zich nu officieel voor de middenveldergemeld. Lange tijd leek het er op dat hij naar Manchester United zou vertrekken. Waar de clubs er al uit waren maakte De Jong duidelijk geen oren te hebben naar een vertrek naar Engeland. Wellicht komt daar nu toch verandering in. Chelsea heeft zijn interesse kenbaar gemaakt, maar starten nog geen onderhandelingen met Barcelona. Dit doen de Londernaren omdat zij niet weer voor niets met een club willen onderhandelen na het mislopen van onder ander Jules Koundé en Raphinha. Het is nu aan de Jong om te bepalen waar zijn toekomst ligt.

Barcelona zou niet onwelwillend tegenover een transfer staan. Waar trainer Xavi Hernández en president Joan Laporta week in week uit benadrukken dat de Nederlander een belangrijke waarde is, is een vertrek niet uitgesloten. Chelsea speelt in tegenstelling tot Manchester United wel Champions League-voetbal. Daardoor hebben de Londenaren de beste papieren voor de international.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!