Nieuws

Rampavond voor Kieftenbeld tijdens Eredivisie-rentree: 'Dat ziet er niet goed uit'

Rampavond voor Kieftenbeld tijdens Eredivisie-rentree: 'Dat ziet er niet goed uit'

07-08-2022 08:02 Laatste update: 09:57

Voor Maikel Kieftenbeld was het een avond om snel te vergeten. De middenvelder kwam op het scorebord door een eigen goal en tot overmaat van ramp lijkt het er op dat hij ook een zware blessure heeft opgelopen.

Kieftenbeld was in de 26e minuut verantwoordelijk voor de 2-0. Door een ongelukkige bal schoot de middenvelder de bal in eigen goal. Net voor het laatste fluitsignaal liep de avond helemaal uit op een deceptie toen PSV-invaller Sávio hard in botsing kwam met de Nederlander. "Dat ziet er niet goed uit", vertelde Emmen-trainer Dick Lukkien na afloop in gesprek met RTV Drenthe. "Dat is de grootste domper van de avond. Kieft hoorde daar wat kraken. Ook de PSV-arts heeft er nog naar gekeken, maar er bestaat vrees voor de kruisband van Maikel."

De 32-jarige middenvelder werd deze zomer overgenomen van Millwall. Hiervoor speelde de routinier zes seizoenen in het shirt van Birmingham City die hem overnamen van FC Groningen. Komende week neemt FC Emmen het op tegen RKC Waalwijk. De aftrap op De Oude Meerdijk is om 20.00 uur.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!