Nieuws

Gakpo sluit verblijf niet uit: 'Niets is uitgesloten, nergens gezegd dat ik ga'

Gakpo sluit verblijf niet uit: 'Niets is uitgesloten, nergens gezegd dat ik ga'

06-08-2022 22:21 Laatste update: 22:42

Cody Gakpo sluit een langer verblijf bij PSV vooralsnog niet uit. De linksbuiten was zaterdag weer op dreef en scoorde twee keer tegen FC Emmen. De sterspeler van de Eindhovenaren werd een halfuur voor eind gewisseld, aangezien PSV de krachten wil sparen voor het duel met AS Monaco op dinsdag. 

Gakpo verscheen na het duel voor de camera's van ESPN en kijkt terug op een goede wedstrijd. "Uiteindelijk hebben we het wel goed gedaan. Emmen heeft goed weerstand geboden en zorgde voor een één-op-één-situatie op het veld. Vóór de goal was het een beetje lastig, daarna ging het makkelijker", geeft de vleugelspeler toe. De 22-jarige speler zag genoeg mooie dingen op het veld. "Xavi (Simons, red.)heeft het goed gedaan, kan goed tussen de linies spelen. Baka (Johan Bakayoko, red.) heeft gescoord, goede acties gemaakt en hard gewerkt."

Hans Kraay jr. kon het ook niet laten naar de transferwensen van Gakpo te vragen. De Nederlander blijft cryptisch in zijn antwoord. "We moeten kijken hoe het zich gaat ontwikkelen en uiteindelijk maken we een keuze. Of ik blij als we de groepsfase van de Champions League halen? Dat zou kunnen. Eerst moeten we focussen op dinsdag en de groepsfase behalen. Dan is het aannemelijker om te blijven. Ik heb nergens gezegd dat ik al wegga, dus dat zit er zeker in. We gaan zien hoe het allemaal loopt. Het is niet uitgesloten", besluit Gakpo. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!