Nieuws

'Senesi ontbreekt wegens transferperikelen, Slot puzzelt met opstelling Feyenoord'

'Senesi ontbreekt wegens transferperikelen, Slot puzzelt met opstelling Feyenoord'

06-08-2022 18:32 Laatste update: 18:21

Marcos Senesi is hard op weg naar AFC Bournemouth en zal zondag niet in actie komen tegen Vitesse. De Argentijnse verdediger gaat naar verluidt voor vijftien miljoen euro de overstap naar de Premier League maken en dat zorgt voor het nodige gepuzzel in de opstelling voor trainer Arne Slot. 

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Senesi beleefde een sterk seizoen en zal niet meer in actie komen. De krant schrijft dat Jakob Rasmussen waarschijnlijk aan de linkerkant zal spelen en dat Lutsharel Geertruida naar het centrum verhuist om met Gernot Trauner het verdedigend blok te vormen. Daarmee blijft de rechtsachterpositie over voor Marcus Pedersen. 

Senesi heeft nog een éénjarig contract doorlopen bij de Rotterdammers, met optie voor een extra seizoen, maar Feyenoord zal wel een miljoenenbedrag innen voor de Argentijn. Senesi wil zelf graag naar de Premier League en hoopt zich in de kijker te spelen met het oog op het opkomende WK in Qatar. Eerder vertrokken Tyrell Malacia en Luis Sinisterra al uit Rotterdam. Fredrik Aursnes staat in de belangstelling van Benfica. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!