Nieuws

'Chelsea legt bod neer van tachtig miljoen euro, Leicester houdt poot stijf'

'Chelsea legt bod neer van tachtig miljoen euro, Leicester houdt poot stijf'

06-08-2022 12:17 Laatste update: 12:37

Chelsea roert zich weer op de transfermarkt en wil Wesley Fofana overnemen van Leicester City. The Blues hebben een verhoogd bod van tachtig miljoen euro neergelegd, maar of The Foxes meewerken is nog maar de vraag, zo meldt Fabrizio Romano.

Chelsea zou de Fransman koste wat kost willen overnemen van Leicester. Echter hebben The Foxes hier geen trek in en zodoende zou het bod zijn afgeslagen. De pas 21-jarige verdediger kwam in 2021 over van Saint-Étienne voor 35 miljoen euro. De club uit Midden-Engeland kan het geld nu dubbel en dwars terugverdienen, maar of het dat op dit moment wil doen is nog maar de vraag. De Franse mandekker ziet een vertrek naar Londen zelf wel zitten.

Leicester-manager Brendan Rodgers heeft eerder al verklaard dat Fofana niet te koop is en dus onderdeel uit zal maken van de selectie van zijn selectie dit jaar. De verdediger verlengde in maart van dit jaar nog zijn contract tot de zomer van 2027. Hierdoor heeft de voormalig kampioen van Engeland een zeer sterke onderhandelingspositie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!