Nieuws

Janssen nog niet op dreef bij Antwerp: 'Eén beslissende goal kan veel betekenen'

Janssen nog niet op dreef bij Antwerp: 'Eén beslissende goal kan veel betekenen'

06-08-2022 11:01

Het begint te lopen bij Royal Antwerp FC, dat donderdag met 1-3 te sterk was voor Lillestrom FK in de voorronde van de Conference League. Bij één iemand in het bijzonder is dit nog niet het geval: Vincent Janssen. De Nederlandse spits heeft een doelpunt nodig, aldus oud Anwerp-spits Patrick Goots.

Janssen werd deze zomer gepresenteerd als één van de topaankopen van Antwerp, maar wist nog niet helemaal te overtuigen. Dat verbaast Goots niet. "Niet alleen Janssen zat in de tang bij de imposante Nigeriaan Igoh Ogbu, ook zijn vervanger Frey", aldus de voormalig spits in Gazet Van Antwerpen. "Janssen blijft wat ritme missen, en het kaatsen verloopt niet altijd secuur. Maar met hem in de ploeg zoekt Antwerp veel meer naar de combinatie."

Goots zou het mooi vinden als de spits snel zijn doelpunt maakt. "Na zijn goal in de 'Match voor de Vrede' tegen Dynamo Kyiv wacht hij nog steeds op zijn eerste officiële doelpunt voor Antwerp, en dat knaagt aan een spits. Zeker omdat zijn directe concurrent Frey al twee keer scoorde tegen KV Mechelen. Een beslissende treffer kan voor Janssen veel betekenen."

Wellicht voltrekt het welbekende ketchupfles-scenario zich aankomende zondag. Dan speelt Antwerp in eigen huis tegen OH Leuven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!