ADO-fans op zijn zachtst gezegd niet blij: 'Schaam je kapot' klinkt uit uitvak

05-08-2022 21:02 Laatste update: 22:09
1

Het debuut van trainer Dirk Kuyt lijkt uit te lopen op een regelrecht drama. Bij rust staat ADO den Haag al met 4-0 achter tegen Heracles Almelo.

De thuisploeg kende een droomstart want na vier minuten stond het eerste doelpunt al op het scorebord. De teruggekeerde Marko Vejinovic benutte op schitterende wijze een vrij trap. Spits Samuel Armenteros scoorde er hierna twee, waarna Nikolai Laursen de ruststand bepaalde op 4-0.

Vanuit het uitvak klonk het net voor de rust ‘schaam je kapot.’ ADO heeft nog 45 minuten op de schade te beperken. Als de ploeg van Kuyt nog een punt wil meenemen uit Almelo zal er een wonder plaats moeten vinden in het Erve Asito stadion.