Nieuws

'Lang op eigen verzoek op de bank door transferperikelen'

'Lang op eigen verzoek op de bank door transferperikelen'

05-08-2022 18:22

Noa lang begint in het duel van Club Brugge tegen Zulte Waregem op de bank. Dit doet de aanvaller op eigen verzoek aangezien hij met zijn hoofd al bij een transfer zit, zo meldt Het Nieuwsblad.

Dat Lang nog steeds onder contract staat bij Club is verrassend te noemen. De aanvaller kondigde maanden geleden al zijn afscheid aan toen hij zei, "België gaat mij nog missen als ik weg ben." Van een definitieve transfer kwam het nog niet waardoor de oud-Ajacied nog onder contract staat in België, het land waar hij naar eigen zeggen 'niets meer te leren' had. Achter de schermen wordt gewerkt aan een transfer en geniet de aanvaller interesse van clubs uit Engeland en Italië.

Op de persconferentie voorafgaand op het duel met Zulte Waregem zei trainer Carl Hoefkens nog dat de instelling van Lang nog prima is. "Over het algemeen ben ik heel tevreden over Noa, zeker op training. Het is voor hem geen gemakkelijke situatie, maar de manier waarop hij ermee omgaat, kan ik enkel toejuichen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!