Breaking news

'Ajax heeft defensieve versterking binnen, Sánchez tekent voor vijf jaar'

'Ajax heeft defensieve versterking binnen, Sánchez tekent voor vijf jaar'

5 augustus - 17:52 Laatste update: 18:13
1

Jorge Sánchez maakt de overstap van Club America naar Ajax, zo meldt De Telegraaf. Naar verluidt hebben de Amsterdammers een mondeling akkoord bereikt met de Mexicaanse club en zal de verdediger maandag naar Nederland komen en medisch worden gekeurd.

Jorge Sanchez maakt de overstap van Club America naar Ajax, weet de krant te melden. Naar verluidt hebben de Amsterdammers een mondeling akkoord bereikt met de Mexicaanse club en zal de verdediger maandag naar Nederland komen en medisch worden gekeurd.

Sanchez zal een contract tot de zomer van 2027 gaan tekenen in Amsterdam. Als alle formaliteiten zijn afgerond zal de Mexicaan zich zo spoedig mogelijk aansluiten bij de selectie van Trainer Alfred Schreuder. Met de transfer is vijf miljoen euro gemoeid, plus een half miljoen aan bonussen en een doorverkooppercentage. Eerder reisde de ervaren verdediger, met al 150 duels voor Club America op zijn naam, al niet mee met diens club naar Los Angeles in afwachting van zijn transfer.

Sanchez wordt gehaald om de rechtsachterpositie te versterken. Nadat Devyne Rensch tegen PSV in het duel om de Johan Cruijff Schaal door de mand viel, werd de noodzaak voor een nieuwe back steeds groter. Nu Ajax weer een versterking haalt op de transfermarkt zullen ze aan de opdracht van de Raad van Commissarissen moeten voldoen. Zij stelden dat technisch manager Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar in de basis eerst spelers moesten verkopen voordat er nieuwe aanwinsten konden worden gepresenteerd. Naar verluidt zijn Lisandro Magallán, Kik Pierie, Sean Klaiber en Hassane Bandé overbodig en mogen zij vetrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie