Nieuws

Pasveer heeft geen goed woord over voor Borst: 'Zo ben ik niet'

Pasveer heeft geen goed woord over voor Borst: 'Zo ben ik niet'

5 augustus - 17:36 Laatste update: 18:09
0

Remko Pasveer heeft geen goed woord over voor de column van Hugo Borst in het Algemeen Dagblad. Borst trok de collegialiteit van de doelman in twijfel, tegen het zere been aan van Pasveer zelf.

Na het ongelukkig optreden van Jay Gorter tegen PSV liep Pasveer direct naar hem toe. Borst had echter voor het medeleven van de 38-jarige keeper geen goed woord over. 'Pasveer maakte het met zijn medelijden zo veel erger voor Gorter', schreef de columnist in het AD. 'Hij heeft zich zaterdagavond in de basis getroost.'

De voormalig PSV en Vitesse keeper was ontstemd over de woorden van Borst. "Voor dit soort mensen heb ik absoluut geen respect", zo liet de doelman zich opteken door Trouw. "Ik vind dit eng gedrag. Dit is proberen om iemand te beschadigen, terwijl ik helemaal niet zo ben. Ik deed dit puur opbouwend naar Jay toe, om hem te helpen. Nee, ik vond het niet correct van Hugo. En dat mag hij weten ook," vervolgde hij.

Met zijn bakken aan ervaring herkende Pasveer zich in de situatie van zijn collega. "Ik herkende dat moment zo goed. Ik heb dat zelf ook wel eens meegemaakt. Er komt veel over je heen, je krijgt veel gezeur, daarom ik ging naar hem toe."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie