Transfernieuws

Telegraaf: Aursnes dicht bij transfer naar Schmidt, Portugezen moeten bod verhogen

Telegraaf: Aursnes dicht bij transfer naar Schmidt, Portugezen moeten bod verhogen

5 augustus - 15:19
0

De kans wordt steeds groter dat Feyenoord binnenkort afscheid moet nemen van Fredrik Aursnes. De Portugese topclub Benfica is bijna rond met de Rotterdammers om de Noorse middenvelder permanent over te nemen. Daarvoor moet de club van trainer Roger Schmidt het bod nog iets vergroten. 

Dat schrijft De Telegraaf. Feyenoord beleefde tot nu toe een grote leegloop in de transferperiode. Luis Sinisterra maakte een toptransfer naar Leeds United en Tyrell Malacia vertrok naar Manchester United. Slot werd vrijdag op de persconferentie voor het duel met Vitesse gevraagd of hij niet vreest dat de club wordt kaalgeplukt. "Als er biedingen komen die acceptabel zijn voor de club, dan kunnen er nog spelers vertrekken. Maar dat geldt toch bijna voor alle clubs tot het einde van de transferwindow?", reageert Slot. 

De gehuurde Guus Til vertrok eveneens naar PSV en nu lijkt Feyenoord vooral te mikken op jongere spelers. "Het is niet zozeer een keuze van mij, maar een keuze van de club. We hebben vorig jaar dat beleid ingezet", verklaart Slot. Eén van de grote prioriteiten van Feyenoord is Ramiz Zerrouki van FC Twente. 

Feyenoord kan tegen Vitesse nog niet beschikken over Orkun Kökcü en daar baalt Slot van. "Er zijn veel spelers vertrokken en Orkun is een van de spelers die heel goed bekend is met onze speelwijze", besluit de oefenmeester. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie