Nieuws

'Go Ahead moet aanvaller missen die hattrick maakte met gebroken elleboog'

'Go Ahead moet aanvaller missen die hattrick maakte met gebroken elleboog'

05-08-2022 14:25 Laatste update: 14:28

Go Ahead Eagles kan langere tijd niet over aanvaller Martijn Berden beschikken. De aanvaller landde verkeerd tijdens het oefenduel met KFC Uerdingen op zaterdag, maakte vervolgens een hattrick en blijkt nu zijn elleboog te hebben gebroken tijdens het duel. 

Dat meldt RTV Oost. Berden viel ongelukkig in de eerste helft, werd behandeld op het veld en verbeet de pijn. In het tweede bedrijf scoorde de aanvaller drie keer. Achteraf bleek dat de elleboog van Berden gebroken is. De aanvaller zal dit weekend in ieder geval niet starten tegen AZ in het eerste duel van Kowet in het nieuwe eredivisieseizoen. 

De club uit Deventer haalde de afgelopen transferperiode maar liefst twaalf nieuwe spelers op. Erwin Mulder, Finn Stokkers, Bobby Adekanye, Jamal Amofa, Rashaan Fernandes, Xander Blomme, Oliver Edvardsen, Willum Willumsson, Enric Llansana, José Fontán, Jahnoah Markelo en Jeffrey de Lange maakten allemaal de overstap naar De Adelaarshorst. Een aantal belangrijke namen vertrok echter ook: Luuk Brouwers, Joris Kramer, Andries Noppert en Iñigo Córdoba namen afscheid. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!