Transfernieuws

Slot spreekt zich kort uit over Twente-speler: 'Hij is nog lang niet van ons'

Slot spreekt zich kort uit over Twente-speler: 'Hij is nog lang niet van ons'

5 augustus - 14:09
0

Arne Slot heeft zich kort uitgelaten over de interesse van Feyenoord in Ramiz Zerrouki. De Algerijnse middenvelder staat er goed op bij FC Twente en de Rotterdammers willen de speler graag inlijven, maar De Tukkers werken liever niet mee aan een overstap. 

Slot liet zich op de persconferentie op vrijdag voor het eredivisieduel met Vitesse kort uit over de interesse in Zerrouki. "Ik vind het niet netjes om over spelers van andere clubs te praten die niet van ons zijn, en van wat ik vanuit Twente lees is hij ook nog lang niet van ons", laat Slot weten, opgetekend door RTV Rijnmond. 

Zerrouki hoopt zelf wél op een transfer naar De Kuip en wil dat Twente meewerkt aan een vertrek. "Elke speler heeft ambitie. Ik ben FC Twente dankbaar dat ze mij de kans hebben geboden om vanuit de jeugd door te groeien naar de Eredivisie. Elke voetballer heeft ambitie en wil een stap maken. Ik hoop persoonlijk dat de club wil meedenken met mijn toekomst", zei de middenvelder na afloop van het Europa League-duel met FK Cukaricki tegenover RTL7

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie