Nieuws

'Tweetal PSV-aanwinsten maakt vrijdag officieel debuut bij Jong PSV'

'Tweetal PSV-aanwinsten maakt vrijdag officieel debuut bij Jong PSV'

5 augustus - 13:46
0

Savinho en Jarrad Branthwaite zullen vrijdag bij Jong PSV starten en daar het officiële debuut voor de club uit de lichtstad maken. De twee topaankopen gaan wellicht ook minuten maken bij het eerste elftal, dat zaterdag tegen FC Emmen aantreedt. 

Dat laat Ruud van Nistelrooij weten op de persconferentie daags voor het eerste duel voor PSV in de Eredivisie. De twee nieuwe aanwinsten moesten enige tijd wachten voordat ze speelgerechtigd waren, maar kunnen dit weekend sowieso in actie komen. De twee spelers starten in de basis bij Jong PSV, dat vrijdagavond op bezoek gaat bij het gedegradeerde Willem II. 

Van Nistelrooij wil dat zijn nieuwe spelers minuten gaan maken en daardoor gewend raken aan het ritme. Zowel Savio als Branthwaite kunnen zaterdag in actie komen, maar dan komt het tweetal niet langer dan één helft in actie. Zowel Savinho als Branthwaite zijn jonger dan 23 jaar, waardoor beide spelers volgens de regels terecht mogen bij Jong PSV. PSV trapt zaterdag om 20.00 uur af tegen Emmen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie