Nieuws

Heracles bevestigt: Rai Vloet aangehouden verkeersongeluk met dodelijke afloop

Heracles bevestigt: Rai Vloet aangehouden verkeersongeluk met dodelijke afloop

14-11-2021 17:08

Heracles Almelo-middenvelder Rai Vloet is aangehouden door de politie. Vloet was in de nacht van zaterdag op zondag betrokken bij een dodelijk verkeersongeluk op de A4 bij Hoofddorp, heeft Heracles-directeur Tim Gilissen bevestigd aan De Telegraaf.

Bij het ongeluk, waarbij twee auto's op elkaar zijn gebotst, is een vierjarige jongen uit Zoetermeer dusdanig gewond geraakt dat hij later in het ziekenhuis is overleden aan zijn verwondingen. De twee inzittenden van de andere auto zijn aangehouden door de politie: Gilissen heeft bevestigd dat Vloet één van hen is. "Wij zijn op de hoogte gebracht dat Rai Vloet betrokken is bij een dodelijk ongeval. Wij zijn er enorm van geschrokken. Ons medeleven gaat uit naar de familie die het slachtoffer is geworden", laat hij aan De Telegraaf weten.

Vloet en de andere man – afkomstig uit het Brabantse Veldhoven – zijn door de politie meegenomen voor verhoor. Momenteel wordt onderzocht wie van de twee achter het stuur zat en of ze beiden onder invloed waren. "Verder kunnen wij op dit moment niet nader ingaan op de situatie omdat we heel veel nog niet weten", laat Gilissen dan ook weten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!