Transfernieuws

'Valencia en NEC er nog niet uit: streep door debuut Cillessen tegen FC Twente'

'Valencia en NEC er nog niet uit: streep door debuut Cillessen tegen FC Twente'

5 augustus - 12:46 Laatste update: 12:51
0

Jasper Cillessen kan zaterdag nog niet in actie komen namens NEC. De presentatie van de doelman is opnieuw uitgesteld, meldt Omroep Gelderland.

Doordat formaliteiten niet voor vrijdagmiddag 12.00 uur afgerond werden, laat de presentatie nog even op zich wachten. Dat betekent tegelijkertijd dat de doelman ook nog niet mee kan spelen in de eerste wedstrijd van het Eredivisie-seizoen tegen FC Twente. Cillessen traint volgens informatie van de regionale omroep zelfs al mee bij de Nijmegenaren. De medische keuring heeft hij ook al met succes doorstaan.

Volgens Omroep Gelderland doet Valencia 'moeilijk'. Ondanks een contract dat nog één jaar doorloopt mag de Groesbeeker vertrekken bij Los Che. Met zijn salaris drukt hij dermate zwaar op de begroting dat de La Liga-club geen nieuwe aanwinsten in kan schrijven. 'Er moet financieel nog een en ander worden afgehandeld. Valencia wil mogelijk extra geld en heeft de druk op NEC opgevoerd, omdat de Nijmegenaren Cillessen zo snel mogelijk wilden presenteren en inzetten', aldus Omroep Gelderland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie