Transfernieuws

'FC Emmen wil Fortuna Sittard aftroeven en meldt zich bij Feyenoord'

'FC Emmen wil Fortuna Sittard aftroeven en meldt zich bij Feyenoord'

05-08-2022 10:36
1

FC Emmen wil Mark Diemers verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij Feyenoord, meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908. De promovendus naar de Eredivisie onderzoekt de mogelijkheid om de spelverdeler te huren.

Het contract van Diemers bij de Rotterdammers verloopt volgend jaar. Lange tijd zag het ernaar uit dat de aanvallende middenvelder op weg was naar Fortuna Sittard, maar nu blijkt de ploeg van trainer Dick Lukkien ook geïnteresseerd. Eerder berichtte Voetbal International nog dat de spelmaker transfervrij mag vertrekken. 'Welke keuze de middenvelder ook gaat maken: Feyenoord zal niets overhouden aan de transfer van Mark Diemers', schrijft 1908.

Diemers werd in 2020 voor één miljoen euro overgenomen van de Limburgers door Feyenoord. Waar hij in zijn eerste seizoen nog een onbetwiste basisspeler was onder Dick Advocaat, werden zijn perspectieven op speeltijd minder onder de huidige trainer Arne Slot. Het afgelopen half jaar werd Diemers dan ook al verhuurd aan Hannover 96 uit de Tweede Bundesliga.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!