Nieuws

Van Nistelrooij gaat rouleren: Iedereen is fit, maar fris is een ander verhaal

Van Nistelrooij gaat rouleren: "Iedereen is fit, maar fris is een ander verhaal"

5 augustus - 10:22 Laatste update: 11:59
0

Ruud van Nistelrooij heeft voortuit geblikt op de start van de Eredivisie. PSV trapt zaterdagavond in eigen huis het nieuwe seizoen af tegen FC Emmen. De trainer gaat waarschijnlijk rouleren met zijn opstelling en sluit nieuwe aankopen niet uit.

Na twee slijtageslagen tegen Ajax (3-5 winst) en AS Monaco (1-1) én de return in het voorportaal van de Champions League tegen de Fransen op het programma, verschijnt er zaterdag een ander elftal aan de aftrap. "Iedereen is fit, maar fris is een ander verhaal", zegt Van Nistelrooij op de persconferentie.

"We gaan tegen FC Emmen voor de juiste combinatie tussen fris en fit", vervolgt hij. "Het uitgangspunt is om zo fris en sterk mogelijk aan de wedstrijd beginnen." De oefenmeester laat daarnaast weten dat aanwinsten Sávio en Jarrad Branthwaite vrijdag mee zullen spelen met Jong PSV tegen Willem II.

De transfermarkt is nog open tot 31 augustus. Ondanks het feit dat PSV zich al op veel posities versterkte, sluit Van Nistelrooy niet uit dat er nog meer spelers zullen komen. "Als PSV zich kan verbeteren, moet je dat altijd bekijken", aldus de coach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie